5 SEBAB IBU BERPANTANG BAHAGIA DENGAN SET PANTANG SHAKLEE

"ASSALAMUALAIKUM"

Sebut je pasal berpantang ni, mesti ramai ibu-ibu kat luar sana yang seteghesss. 
Dengan tak cukup tidur nya, penat jaga baby, anak-anak lain lagi, plus tak mampu nak hire confiment lady tuk jaga mase pantang. 
So semua benda kena buat sendiri.

 Lau bernasib baik, mak or mak mertua datang temankan. Tapi yang mak or mak mertua dah tak larat tu, terpaksalah berpantang sendiri. Nak susahkan dorang macam tak sampai hati kan.

Tapi sepanjang berpantang anak 2nd ari tu, Alhamdulillah, KakPop tenang-tenang aje even malam jadi burung hantu la jugak. 

Yang penting, KakPop sendiri dah rasa betapa bahagianya berpantang dengan SET PANTANG SHAKLEE. Sebelum ni duk dengar testimoni orang lain je kan. Bila dah rase sendiri, lagi syok nak share.

Meh KakPop share 5 sebab ibu-ibu berpantang bahagia dengan Shaklee.

👉 Luka bersalin lebih cepat sembuh

👉 Kulit ibu dan baby makin cerah gebu

👉 Berat badan turun dengan sihat

👉 Ibu bertenaga sepanjang tempoh berpantang dan menyusu

👉 Susu semakin meriah dan pekat. Anak tidur lebih lama. Seronok aihh!!

Actually, sebelum bersalin lagi, means time pregnant lagi dah boleh consume set yang same. And even dah habis pantang nanti pun, still boleh continue makan tuk tambahkan susu terutamanya.

Lepas dah penat mengandung 9 bulan, bertarung nyawa nak melahirkan, why not hadiahkan diri sendiri something yang special dan terbaik!

Okay meh KakPop nak explain lebih detail apa yang ade dalam FULL SET BERPANTANG + MILK BOOSTER ni :

1. ESP
Bantu berikan tenaga, dan hasilkan susu yang melimpah ruah, pekat dan berkualiti tuk baby. Selain tu, bagi cukup protein kat kulit. Kulit mommies and baby makin gebu dan cerah.

2. VITALEA
Cukupkan nutrisi keperluan harian. Untuk tambah darah, elakkan rasa pitam dan penat. Bertindak sebagai multivitamin untuk kecantikan dan kesihatan menyeluruh.

3. VITAMIN C
Kuatkan imunisasi, untuk cepatkan proses pemulihan luka. Luka cepat kering dan cerahkan kulit secara keseluruhan. Baby pun dapat sekali bile menyusu.

4. BCOMPLEX
Lancarkan perjalanan darah dan anti stress. So ibu berpantang boleh berpantang tanpa setenghess okeyh. Stress-stress nanti cepat tua. kikiki

5. ALFALFA
Sebagai MILKBOOSTER, buang angin dan lawas. Bertindak sebagai kacip fatimah untuk ketatkan miss V serta tegangkan payudara. Pendek kata, JAMU MODEN uols!

6. OSTEMATRIX
Untuk kuatkan tulang, atasi sembelit or buasir dan boleh elakkan sakit-sakit seluruh badan especially pinggang, belakang dan jugak tapak kaki. Topup kalsium yang dah diserap oleh baby. Cegah Osteoporisi atau tulang rapuh.

7. OMEGA GUARD
Untuk kurus, bakar lemak and at the same time EPA dan DHA bagus untuk perkembangan minda bayi. 

FOR ORDERS AND FREE CONSULTATIONS ON SUPPLEMENTS OR WANNA MAKE 4/5/6 FIGURES INCOME WITH SHAKLEE, WHATSAPP KAKPOP OKIES!

KakPop
011-28316400
SID since 2013
YOUR TRUSTED SID

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in