7 AKIBAT KONSISTEN ESP

"ASSALAMUALAIKUM"
Ramai yang tertanya-tanya ESP ni ape ya? 
Nama panjang nya, Energizing Soy Protein. Nama gelemer ESP lerrr.

Biasanya customer yang beli ESP ni sebenarnya tak tahu menahu pun ape effect die akan dapat lepas consume ESP. Orang lain minum, dia sibuk jugak nak minum. Member beli, dia pun nak jugak beli. 

Bila member kata syok giler togok ESP ni, tapi bile dia duk togok hari-hari rase biasa je. 
Takde effect pun kihkih

Jadi apa kata sebelum beli tu, buat risikan dulu apa itu ESP sebenarnya. Tak kenal maka tak chenta bukan?  So, takdelah rasa ESP ni tak best lah, takde kesan lah, testimoni edit lah ape lah kan.

Kat sini KakPop share 7 KESAN KONSISTEN ESP :

1. AWET MUDA
Asid Amino dalam ESP sangat membantu untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland etc. Kunci utama tuk nak jadi awet muda haruslah konsisten. 

2. MEREMAJAKAN KULIT
Merangsang pembentukan semula sel kulit baru dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan proses penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.  

3. MEMBAIKI PIGMENTASI
Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan-kesan penampakan tua.

4. PEMBEKAL TENAGA
Membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imune. Sangat helok tuk mereka yang nak kekal bertenaga, cegah migrain, imsonia dan tekanan

5. KUATKAN MEMORI
Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

6. BAIK UNTUK HORMON
Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones yang fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 

7. BAIK UNTUK PROSTAT
Genistein yang terkandung dalam kesan soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.
 Juga baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat. 

Lepas dah kenal ESP nih, mesti jatuh chenta. Ye dakkk?

KakPop is insoffff. Takmo skip dah ESP everydayyy.

Nak jugak tempias kelebihan ESP ni, kenalah ade ESP dulu. Meh order dengan KakPop.


 


Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

APA ADA DALAM YOUTH?

"ASSALAMUALAIKUM"
Nowadays, banyak sangat lambakan produk kat pasaran. Ramai yang cakap bile kesan cepat tu, ade lah tu bahan-bahan terlarang dalam skincare tu.

Tapi YOUTH tersangat lah berbeza. Jauh sekali nak dibandingkan dengan produk-produk lain. YOUTH menjalani 8 tahun RnD tuk hasilkan formula yang berkesan. 
Bukan calang-calang tau Youth ni. 

Setiap item YOUTH mengandungi YOUTH COMPLEX which is setiap item ade ACTIVE INGREDIENTS. Bukan kat serum je yang ada tau.
So Youth tersangatlah powerful.

JOM KAKPOP BEDAH SIASAT APE YANG ADE DALAM SETIAP ITEM SAMPAI POWER CENGGINI SANGAT TUH 


💚LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang akan membuang segala kotoran di muka dengan sangat effective. Kulit akan jadi lebih lembut dan bersih.
Sangat gentle to skin tau. Yang penting, sesuai tuk semua jenis kulit. 
So tak risau dah skin type macam mane pun boleh guna. 

💚PERFECTING SKIN TONER
Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang akan hydrate kulit kita. Time ni korang akan rasa lembab gebu je kulit. Toner ni jugak berfungsi sebagai double cleansing which is akan buang sel kulit mati kat kulit. So, say bye to kulit kusam.

💚YOUTH ACTIVATING SERUM 
Mengandungi 10 KALI GANDA ACTIVE INGREDIENTS yang terdiri daripada Apple Stem Cell Extract, Lotus Japonicus and Vitamin A untuk menggalakkan penghasilan collagen and cell renewal.
Cara guna, 1 pump je pun dah cukup tuk seluruh kulit muka. Jimat uol.

💚AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF50
Dihasilkan daripada Vital Repair+ Complex and Muscadine Grape Extract yang akan melindungi kuit dari UVA/UVB serta radikal-radikal bebas yang lain. KakPop suka sangat moisturizer ni sebab effect glowing je lepas pakai. Tak perlu pun nak tepek foundation lagi. Hiphip horeyy!

💚ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Kaya dengan Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis and Lotus Japonicus yang akan memberi tenaga kepada sel kulit serta menggalakkan penghasilan collagen and elastin sepanjang berjam-jam kita tidur. Masa terbaik nak repair kulit adalah waktu tido. So kakpop memang takkan lupa nak calit night cream ni sebab bangun pagi esok, muka lembut gilerrrrr! Suka sangat tau, serius.

💚RADIANCE C+E
Mengandungi kepekatan PURE VITAMIN C dalam skincare PALING TINGGI di dunia iaitu sebanyak 20%. Ditambah pulak dengan Vit E and Ekstrak Rasberi untuk menegang, mengurangkan kedutan dan mencerahkan kulit. Gabungan vit C+E memang sangat superb. Vit E dah sah-sah antioksidan. Vit C pulak bantu pembentukan collagen and menentang radikal bebas.
 
Phewww, patot lah viral beb. Serius tak sia-sia 8 tahun RnD tuk hasilkan formula yang bombastik cenggini! 

Yang penting, YOUTH 100% NATURAL. 100% dari SUMBER TUMBUHAN
Sah-sah la SELAMAT AND 100% BERKESAN. 

Sape tak suka kan instant result. KakPop pun dah try. So korang yang nak try YOUTH boleh contact KakPop okeyhh. 

PROMO bulan ini saje okies. Dengar cite stok Youth yang landing hari ni dah SOLD OUT. 

Nak selamat meh PREORDER dengan KakPop. 
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION lagi tauu.

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

YOUTH SHAKLEE VIRAL SUDAHHHH

"ASSALAMUALAIKUM"

VIRAL! VIRAL!

Youth Skincare by Shaklee. 
Produk baru je launch tapi viral tak sampai 3 jam dah SOLD OUT!

MasyaAllah speechless sangat. Biasanya produk baru take time jugak user nak terima tapi Youth ni memang luar biasa hebat.

Nasib baik lah KakPop dah grab awal-awal. Yelah, sape yang taknak rasa effect 8 tahun kottt RnD. Lepas dah jumpa formula yang betol-betol berkesan barulah Shaklee berani keluarkan Youth.

Youth lebih dikenali sebagai Skincare Premium Organic yang terbukti berkesan. 
100% yang gunakan Youth akan dapat kesan. Hebat sangat-sangat nih.

Apa yang korang patut tahu tentang YOUTH SKINCARE:

⇨ 100% berasaskan tumbuhan
⇨ Formulasi menggabungkan ekstrak Muscadine Grape, Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis.
⇨ Mengambil masa 8 tahun untuk diformulasikan di makmal di California
⇨ Terbukti secara klinikal menjadikan kulit lebih muda dari asal, tanpa kompromi dengan bahan kimia berbahaya.
⇨ Membekalkan nutrien dan vitamin untuk membersih, melembab, merawat, melindungi dan menganjalkan kulit.

Apa yang ada dalam FULLSET YOUTH SKINCARE?
💚Luminous Gel Oil Cleanser
💚Perfecting Skin Toner
💚Activating Serum
 💚Age Defense Moisturizer SPF50 
( boleh dijadikan sebagai Primer makeup / makeup base before pakai foundation )
💚Advance Renewal Night Cream
💚Radiance C+E 

Dannn untuk bulan launching ini sahaja iaitu bulan Mac, korang yang purchase Fullset, akan dapat Radiance C+E tu FREE! 
Yes, FREE!

Effect cream ni memang sangat-sangat superb!!!
 Muka glowing mowing je bila bangun esoknya. Plus, dalam cream tu ade 20% pure vitamin C. FREE je Shaklee bagi. OMG!

Lagiiii yang FREE 👇
FREE MEMBERSHIP
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION
FREE POSTAGE
FREE YOUTH MAKEUP BAG
CASHBACK

KakPop suggest korang grab FULLSET YOUTH bulan ni yang akan masuk stok ESOK! ESOK!
KakPop tak jamin ya berapa jam pulak akan habes. Stok itu hari 3 jam dah sold out.
Berebut-rebut nau nak jadi pajura raya ni kann.

Nak selamat, meh lock dengan KakPop cepat-cepat. Once masuk website je KakPop terus grab tuk korang. Takde lah melepass gigit jari.

Jangan bilang KakPop tak payung naaa.

Kat bawah ni KakPop share testimoni YOUTH SKINCARE









Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

3 SEBAB KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE

"ASSALAMUALAIKUM"

Setelah sekian lama tak terupdate kat sini. 
Boleh Follow Instagram & Facebook okay tuk update everyday. 

Back to the topic, sekarang ni semakin banyak supplement or vitamin kesihatan kat luar sana, tak kira lah yang jual kat Farmasi, jualan langsung atau melalui agent.
 
Hal ini buatkan kita jadi kompius tuk pilih supplement mana yang terbaik which is boleh digunakan dalam jangka masa yang panjang and will give a great result. 

KakPop dah consume Shaklee since 2013, dari nak cantik dengan ESP + VITC + VIT E, ke FULLSET HAMIL, SET BERPANTANG, SET KURUS, sampailah anak ke 2, still consume Shaklee tanpa gagal. 

Why Shaklee why?

Of course ade banyak benefit yang KakPop dapat dari Shaklee.
 Lau tak, takkan lah setia sampai sekarang yang dah nak masuk 5 tahun with Shaklee.

SO LETS CEKIDAUT 3 SEBAB UTAMA I LOVE SHAKLEE 

💚 ALWAYS SAFE
- Produk Shaklee menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun
- Potensi yang dijamin iaitu pengesahan dari pihak ke 3
- Keaslian dijamin iaitu 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap setiap bahan botani
- 100% kepuasan terjamin

💚 ALWAYS GREEN
- TIADA perisa tiruan
-TIADA pemanis tiruan
-TIADA pewarna atau lemak trans
-TIADA suapan tersembunyi
-TIDAK jalani ujian terhadap haiwan
- TIDAK mengandungi bahan terlarang
- TIDAK mengandungi peluntur klorin

💚 ALWAYS WORK
- USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
- 70 kajian klinikal telah diterbitkan
- 60 orang saintis Shaklee
- 50 Patents

50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa yang panjang memiliki tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tak ambil supplement langsung. 

Dah nampak kan why KakPop pilih Shaklee.
So,Jadilah pengguna bijak cam KakPop. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in