3 BFF WAJIB TIME PUASA

"ASSALAMUALAIKUM"

KAWAN-KAWAN LAIN SERONOK COUNTDOWN NAK PUASA TAPI AWAK DUK RUNSING :-
GASTRIK? LEMBIK? TAKDE ENERGY?
.
Korang yg pernah consume Shaklee, mesti tahu yg mana wajib ada utk bulan puasa ni kan.
.
Tahu tak item wajib ada bulan puasa, haruslah 3 BFF sampai mati ni:-

[ ESP, PERFORMANCE DRINK, MEALSHAKE ]

KakPop pun macam korang. Bila dengar je puasa, mesti tak habis-habis pikir
 "Alamak, nanti takde tenaga. Dah la tengah menyusu Baby L. Habislah susu kering"

Ade tak kat sini yang same situasi macam KakPop?

Dah dah  sekarang kan zaman moden. Tak payah nak risau dah takde tenaga ke, susu drop ke, baby meragam tak cukup susu ke ape. Benda boleh settle beb!

KakPop sangat-sangat suggest MAK-MAK MENYUSU, STUDENT, SURIRUMAH even BERKERJAYA sekalipun tuk consume 3 BFF ni. 

SERIUS BERBALOI-BALOI. 
Kalau dulu penat nak kena ganti puasa. Tapi kali ni sejarah takkan berulang lagi dah.


🌸 KELEBIHAN ESP UNTUK PUASA:

❤  Indeks Glisemic yang rendah.
 Bukan saje bagus untuk pesakit kencing manis, tapi bantu proses penghadaman secara perlahan. Sekaligus, tenaga yang dilepaskan pun secara perlahan dan konsisten. 
Sebab tu lah ESP bantu rasa kenyang lebih lama.

❤ Special tuk IBU MENYUSU
Bantu menghasilkan susu ibu yang berkualiti. As we know, protein merupakan komposisi penting dalam susu ibu. 
Paling best, susu ibu lebih PEKAT dan BERKRIM!

❤ Tuk pesakit GASTRIK, tak perlu runsing dah
ESP bersifat Alkali yang mampu seimbangkan asid dalam perot. Plus baiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut.

.
🌸 KELEBIHAN PERFORMANCE DRINK UNTUK PUASA:
.
❤ Rumusan EKSKLUSIF OPTICARB yang berikan kita Karbohidrat which is penting tuk daya Ketahanan Badan dan Elekrolit tuk penghidratan semula dengan kadar segera.

❤ Bantu elakkan dehidrasi dan pastikan kesimbangan elekrolit dalam badan.

❤ Yang penting, rasa Oren yang sangat segar

❤ Sesuai sangat diminum semasa berbuka tuk bantu topap cecair yang hilang sepanjang berpuasa. Kembalikan tenaga dengan segera.
.

🌸 KELEBIHAN MEALSHAKE UNTUK PUASA:
.
❤ Mealshakes ni perisa Vanilla tau. Best sangat-sangat! Seriusly.

❤ Bekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 jenis Vitamin dan Mineral yang sangat penting.

❤ Kaya dengan Kalsium dan serat yang bantu kita atasi masalah sembelit apabila berpuasa.

❤ Sumber Vitamin yang lengkap untuk keperluan harian yang tak dapat dipenuhi semasa berbuka dan sahur


So korang dah jelas kan kenape 3 BFF ni PEMES giler time puasa. 
Puasa bukan bermakna kena tido je ya.

Nah KakPop sertakan sekali cadangan SET BERPUASA yang korang boleh pilih ikut bajet korang:-







Jangan jadikan alasan puasa tuk korang bermalas-malasan okies

Dahh, korang tunggu ape lagi? Puasa tak sampai lagi 2 minggu dah oit!

JOM ORDER DENGAN KAKPOP HARI NI 💪

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

0 comments:

 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in