YOUTH SHAKLEE VIRAL SUDAHHHH

"ASSALAMUALAIKUM"

VIRAL! VIRAL!

Youth Skincare by Shaklee. 
Produk baru je launch tapi viral tak sampai 3 jam dah SOLD OUT!

MasyaAllah speechless sangat. Biasanya produk baru take time jugak user nak terima tapi Youth ni memang luar biasa hebat.

Nasib baik lah KakPop dah grab awal-awal. Yelah, sape yang taknak rasa effect 8 tahun kottt RnD. Lepas dah jumpa formula yang betol-betol berkesan barulah Shaklee berani keluarkan Youth.

Youth lebih dikenali sebagai Skincare Premium Organic yang terbukti berkesan. 
100% yang gunakan Youth akan dapat kesan. Hebat sangat-sangat nih.

Apa yang korang patut tahu tentang YOUTH SKINCARE:

⇨ 100% berasaskan tumbuhan
⇨ Formulasi menggabungkan ekstrak Muscadine Grape, Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis.
⇨ Mengambil masa 8 tahun untuk diformulasikan di makmal di California
⇨ Terbukti secara klinikal menjadikan kulit lebih muda dari asal, tanpa kompromi dengan bahan kimia berbahaya.
⇨ Membekalkan nutrien dan vitamin untuk membersih, melembab, merawat, melindungi dan menganjalkan kulit.

Apa yang ada dalam FULLSET YOUTH SKINCARE?
đź’šLuminous Gel Oil Cleanser
đź’šPerfecting Skin Toner
đź’šActivating Serum
 đź’šAge Defense Moisturizer SPF50 
( boleh dijadikan sebagai Primer makeup / makeup base before pakai foundation )
đź’šAdvance Renewal Night Cream
đź’šRadiance C+E 

Dannn untuk bulan launching ini sahaja iaitu bulan Mac, korang yang purchase Fullset, akan dapat Radiance C+E tu FREE! 
Yes, FREE!

Effect cream ni memang sangat-sangat superb!!!
 Muka glowing mowing je bila bangun esoknya. Plus, dalam cream tu ade 20% pure vitamin C. FREE je Shaklee bagi. OMG!

Lagiiii yang FREE 👇
FREE MEMBERSHIP
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION
FREE POSTAGE
FREE YOUTH MAKEUP BAG
CASHBACK

KakPop suggest korang grab FULLSET YOUTH bulan ni yang akan masuk stok ESOK! ESOK!
KakPop tak jamin ya berapa jam pulak akan habes. Stok itu hari 3 jam dah sold out.
Berebut-rebut nau nak jadi pajura raya ni kann.

Nak selamat, meh lock dengan KakPop cepat-cepat. Once masuk website je KakPop terus grab tuk korang. Takde lah melepass gigit jari.

Jangan bilang KakPop tak payung naaa.

Kat bawah ni KakPop share testimoni YOUTH SKINCARE









Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

0 comments:

 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in