7 AKIBAT KONSISTEN ESP

"ASSALAMUALAIKUM"
Ramai yang tertanya-tanya ESP ni ape ya? 
Nama panjang nya, Energizing Soy Protein. Nama gelemer ESP lerrr.

Biasanya customer yang beli ESP ni sebenarnya tak tahu menahu pun ape effect die akan dapat lepas consume ESP. Orang lain minum, dia sibuk jugak nak minum. Member beli, dia pun nak jugak beli. 

Bila member kata syok giler togok ESP ni, tapi bile dia duk togok hari-hari rase biasa je. 
Takde effect pun kihkih

Jadi apa kata sebelum beli tu, buat risikan dulu apa itu ESP sebenarnya. Tak kenal maka tak chenta bukan?  So, takdelah rasa ESP ni tak best lah, takde kesan lah, testimoni edit lah ape lah kan.

Kat sini KakPop share 7 KESAN KONSISTEN ESP :

1. AWET MUDA
Asid Amino dalam ESP sangat membantu untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland etc. Kunci utama tuk nak jadi awet muda haruslah konsisten. 

2. MEREMAJAKAN KULIT
Merangsang pembentukan semula sel kulit baru dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan proses penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.  

3. MEMBAIKI PIGMENTASI
Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan-kesan penampakan tua.

4. PEMBEKAL TENAGA
Membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imune. Sangat helok tuk mereka yang nak kekal bertenaga, cegah migrain, imsonia dan tekanan

5. KUATKAN MEMORI
Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

6. BAIK UNTUK HORMON
Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones yang fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 

7. BAIK UNTUK PROSTAT
Genistein yang terkandung dalam kesan soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.
 Juga baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat. 

Lepas dah kenal ESP nih, mesti jatuh chenta. Ye dakkk?

KakPop is insoffff. Takmo skip dah ESP everydayyy.

Nak jugak tempias kelebihan ESP ni, kenalah ade ESP dulu. Meh order dengan KakPop.


 


Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

0 comments:

 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in