3 SEBAB KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE

"ASSALAMUALAIKUM"

Setelah sekian lama tak terupdate kat sini. 
Boleh Follow Instagram & Facebook okay tuk update everyday. 

Back to the topic, sekarang ni semakin banyak supplement or vitamin kesihatan kat luar sana, tak kira lah yang jual kat Farmasi, jualan langsung atau melalui agent.
 
Hal ini buatkan kita jadi kompius tuk pilih supplement mana yang terbaik which is boleh digunakan dalam jangka masa yang panjang and will give a great result. 

KakPop dah consume Shaklee since 2013, dari nak cantik dengan ESP + VITC + VIT E, ke FULLSET HAMIL, SET BERPANTANG, SET KURUS, sampailah anak ke 2, still consume Shaklee tanpa gagal. 

Why Shaklee why?

Of course ade banyak benefit yang KakPop dapat dari Shaklee.
 Lau tak, takkan lah setia sampai sekarang yang dah nak masuk 5 tahun with Shaklee.

SO LETS CEKIDAUT 3 SEBAB UTAMA I LOVE SHAKLEE 

💚 ALWAYS SAFE
- Produk Shaklee menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun
- Potensi yang dijamin iaitu pengesahan dari pihak ke 3
- Keaslian dijamin iaitu 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap setiap bahan botani
- 100% kepuasan terjamin

💚 ALWAYS GREEN
- TIADA perisa tiruan
-TIADA pemanis tiruan
-TIADA pewarna atau lemak trans
-TIADA suapan tersembunyi
-TIDAK jalani ujian terhadap haiwan
- TIDAK mengandungi bahan terlarang
- TIDAK mengandungi peluntur klorin

💚 ALWAYS WORK
- USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
- 70 kajian klinikal telah diterbitkan
- 60 orang saintis Shaklee
- 50 Patents

50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa yang panjang memiliki tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tak ambil supplement langsung. 

Dah nampak kan why KakPop pilih Shaklee.
So,Jadilah pengguna bijak cam KakPop. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

0 comments:

 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in