3 BFF WAJIB TIME PUASA

"ASSALAMUALAIKUM"

KAWAN-KAWAN LAIN SERONOK COUNTDOWN NAK PUASA TAPI AWAK DUK RUNSING :-
GASTRIK? LEMBIK? TAKDE ENERGY?
.
Korang yg pernah consume Shaklee, mesti tahu yg mana wajib ada utk bulan puasa ni kan.
.
Tahu tak item wajib ada bulan puasa, haruslah 3 BFF sampai mati ni:-

[ ESP, PERFORMANCE DRINK, MEALSHAKE ]

KakPop pun macam korang. Bila dengar je puasa, mesti tak habis-habis pikir
 "Alamak, nanti takde tenaga. Dah la tengah menyusu Baby L. Habislah susu kering"

Ade tak kat sini yang same situasi macam KakPop?

Dah dah  sekarang kan zaman moden. Tak payah nak risau dah takde tenaga ke, susu drop ke, baby meragam tak cukup susu ke ape. Benda boleh settle beb!

KakPop sangat-sangat suggest MAK-MAK MENYUSU, STUDENT, SURIRUMAH even BERKERJAYA sekalipun tuk consume 3 BFF ni. 

SERIUS BERBALOI-BALOI. 
Kalau dulu penat nak kena ganti puasa. Tapi kali ni sejarah takkan berulang lagi dah.


🌸 KELEBIHAN ESP UNTUK PUASA:

❤  Indeks Glisemic yang rendah.
 Bukan saje bagus untuk pesakit kencing manis, tapi bantu proses penghadaman secara perlahan. Sekaligus, tenaga yang dilepaskan pun secara perlahan dan konsisten. 
Sebab tu lah ESP bantu rasa kenyang lebih lama.

❤ Special tuk IBU MENYUSU
Bantu menghasilkan susu ibu yang berkualiti. As we know, protein merupakan komposisi penting dalam susu ibu. 
Paling best, susu ibu lebih PEKAT dan BERKRIM!

❤ Tuk pesakit GASTRIK, tak perlu runsing dah
ESP bersifat Alkali yang mampu seimbangkan asid dalam perot. Plus baiki sel-sel perut yang tercedera disebabkan asid tersebut.

.
🌸 KELEBIHAN PERFORMANCE DRINK UNTUK PUASA:
.
❤ Rumusan EKSKLUSIF OPTICARB yang berikan kita Karbohidrat which is penting tuk daya Ketahanan Badan dan Elekrolit tuk penghidratan semula dengan kadar segera.

❤ Bantu elakkan dehidrasi dan pastikan kesimbangan elekrolit dalam badan.

❤ Yang penting, rasa Oren yang sangat segar

❤ Sesuai sangat diminum semasa berbuka tuk bantu topap cecair yang hilang sepanjang berpuasa. Kembalikan tenaga dengan segera.
.

🌸 KELEBIHAN MEALSHAKE UNTUK PUASA:
.
❤ Mealshakes ni perisa Vanilla tau. Best sangat-sangat! Seriusly.

❤ Bekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 jenis Vitamin dan Mineral yang sangat penting.

❤ Kaya dengan Kalsium dan serat yang bantu kita atasi masalah sembelit apabila berpuasa.

❤ Sumber Vitamin yang lengkap untuk keperluan harian yang tak dapat dipenuhi semasa berbuka dan sahur


So korang dah jelas kan kenape 3 BFF ni PEMES giler time puasa. 
Puasa bukan bermakna kena tido je ya.

Nah KakPop sertakan sekali cadangan SET BERPUASA yang korang boleh pilih ikut bajet korang:-







Jangan jadikan alasan puasa tuk korang bermalas-malasan okies

Dahh, korang tunggu ape lagi? Puasa tak sampai lagi 2 minggu dah oit!

JOM ORDER DENGAN KAKPOP HARI NI πŸ’ͺ

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

Tips Urus Masa As "Work At Home Mama"

"ASSALAMUALAIKUM"
Siapa sini buat biznes sambil bekerja? KakPop respek sangat-sangat korang yang buat biznes online sambil bekerja. 

Tapi senang tak korang handle MASA? Macam mane korang manage masa korang tu ya?
Iye lah nak kena settle keje lagi, nak biznes lagi. Kedai Online tak tutup. Nak kena update Fb, Ig, Blog sume everyday.

KakPop memang kelaut la bab time management ni. Tapi KakPop sebaik mungkin akan curik jugak masa tuk kekal aktif di alam maya. Gitewww

Yang pasti KakPop akan settle bab-bab umah, anak and asben dulu. Sebab mentor cakap, kita buat biznes tuk ade masa uruskan sendiri family. So, jangan sesekali abaikan tanggungjawab kat umah. KakPop memang pegang kata-kata tu. Alhamdulillah, everything going very well. 

KakPop memang tak pernah bekerja so KakPop seriusly tak tahu macam mane korang yang bekerja n berbiznes. Mesti struggle giler kan nak bahagikan masa. Tapi KakPop sentiasa anggap yang KakPop sekarang FULLTIME BIZNES. Not as a part timer ke ape. Baru lah rasa bertanggungjawab kat biznes even biznes online je pun. 

So kat sini KakPop share 3 POINT PENTING yang sangat praktikal dan sangat bantu KakPop uruskan masa dengan baek sebagai WAHM ni. 

1. BEFORE SLEEP AT NIGHT
Rancang dulu ape yang kita nak buat esok.
- Buat TO DO LIST. Senaraikan semua benda yang kena buat esok. Tak kira lah pendek ke panjang, tulis je. Even ade 2 3 perkara je pun tulis je. 
- Reset minda kita. Set dalam pale otak yang kita nak urus mase dengan baek. Lepas tu buat Affirmation "Aku telah uruskan masa dengan baek" "Aku berjaya buat to do list dengan baek"

2. FIRST THING IN THE MORNING
Buat amalan kerohanian terlebih dahulu. Dahulukan Allah sebab semua dariNya. Semua atas izin Allah. Jadi utamakan Allah dulu bila bangun pagi-pagi.
- Bangun pagi seawal 4 pagi. Buat solat Tahajjud, baca Al-Quran at least 2 muka surat, lepas tu solat Subuh. 
- Berdoa pada Allah, mintaklah ape yang kita nak hari tu. Bagi doa yag spesifik. Contohnya perihal masa. Doa supaya kita dapat urus masa dengan baek. Doa sungguh-sungguh. Tak kira nak mintak ape sekali pun, sebutkan satu-satu.
- Settlekan bekpes, anak-anak, suami, kemas umah semua dulu. Dah settle semua baru boleh fokus kat biznes.

3. TIME MANAGEMENT TOOLS
Nak urus masa pun kena ade tools tau. Lau maen ingat-ingat je, alamatnya kelam kelibut lah semua. 
Jadi yang paling penting, mesti ade:

# JAM TANGAN
# KALENDAR
# PLANNER
# MASTER CHECKLISTS 
(Sid kompem tahu ni)
# BUKU NOTA KECIK 
# PRIORITY MATRIX 
(yang ni kita tulis yang mane Urgent dan yang mane Important)  

Okay incase la tak boleh nak buat sorang-sorang, bahagikan tugas. Mintak tolong jasa baek suami tuk tolong ape yang patot. InsyaAllah smooth je urusan seharian kite nanti. 

BTW, bulan ni bulan BORONG STOK TUK KEKAL CARGAS TIME PUASA TAU.

So korang yang berminat nak dapatkan SET ANTI-LEMAU tuk puasa nanti boleh roger KakPop okies.


Share lah if bermanfaat 😍

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

KENAPA RAMAI FALL IN LOVE DENGAN ESP SHAKLEE?

"ASSALAMUALAIKUM"

ESP Shaklee ni memang HOT SELLING sangat aih. Laku macam pisang goreng panas. 

Kebanyakkan customers KakPop yang suka sangat dengan ESP ni antaranya students, ibu mengandung, yang ikhtiar nak hamil, tengah berpantang, ibu menyusu, warga berusia, even anak dara pun ramai yang consume ESP. 

Jom KakPop listkan kelebihan ESP dari sudut Kecantikan, Kesihatan, Masalah Gastrik, Ibu Mengandung dan juga Ibu Berpantang.

KELEBIHAN ESP UNTUK KECANTIKAN

πŸ‘‰ Jadikan kulit lebih cerah, anjal dan gebu
πŸ‘‰ Atasi masalah parut gelap dan berlubang
πŸ‘‰ Atasi masalah kulit kering atau oily
πŸ‘‰ Jadikan kulit lebih halus dan lembut
πŸ‘‰ Kawal masalah jerawat
πŸ‘‰ Kuatkan akar rambut dan kurangkan rambut gugur
πŸ‘‰ Kekalkan tenaga berpanjangan

KELEBIHAN ESP DARI SUDUT KESIHATAN

πŸ‘‰ Tingkatkan sel darah putih (sistem pertahanan badan)
πŸ‘‰ Kuartkan rahim terutamanya yang pernah gugur
πŸ‘‰ Elakkan tulang rapuh
πŸ‘‰ Pelihara kesihatan jantung
πŸ‘‰ Sel-sel baru terbentuk
πŸ‘‰ Rendahkan bacaan diabetes dengan stabilkan paras glukosa

KHASIAT ESP UNTUK MASALAH GASTRIK

πŸ‘‰ Kurangkan keasidan dalam perot
πŸ‘‰ Elakkan hakisan dinding perot
πŸ‘‰ Baiki tisu-tisu perot yang terhakis

KELEBIHAN ESP UNTUK IBU MENGANDUNG

πŸ‘‰ Tingkatkan imuniti badan ibu mengandung
πŸ‘‰ Kawal berat badan ibu hamil dan elak diabetes
πŸ‘‰ Bantu pembentukan otot dan otak bayi
πŸ‘‰ Bantu jadikan kulit baby dan ibu lebih cantik dan gebu
πŸ‘‰ Bantu ibu yang alami morning sickness dan alahan teruk
πŸ‘‰ Bekal tenaga yang berpanjangan

KELEBIHAN ESP UNTUK IBU BERPANTANG

πŸ‘‰ Bantu lebih bertenaga
πŸ‘‰ Bantu sembuhkan luka bersalin dengan cepat
πŸ‘‰ Beri rasa kenyang lebih lama dan bantu dapatkan berat badan ideal
πŸ‘‰ Jadikan kulit lebih cantik berseri dan gebu
πŸ‘‰ Anjalkan kulit dan aset si ibu
πŸ‘‰ Sebagai MILKBOOSTER terbaik

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

GRAB FULLSET, FREE BIJI EMAS !

"ASSALAMUALAIKUM"

KakPop sangat-sangat recommend korang tuk grab FULLSET YOUTH  sekarang sebab PROMO BULAN MAC INI SAHAJA  tau. Bulan depan non hado dah.

PROMO BULAN NI, if korang purchase FULLSET akan dapat FREE RADIANCE C+E tau. 

Ni haa, biji-biji EMAS ni


Rugi sangat lah hai lau tak grab Promo Fullset ni sebab Radiance C+E tu mahal okeyh! 
Plus effect die powerful giler. Worth it sangat grab bulan ni.

ANTARA FEEDBACK CUSTOMER YANG DAH TRY YOUTH:

➽ Kulit jadi lebih tegang
➽ Liang pori makin mengecil
➽ Kulit makin cerah dan glowing uols
➽ Jeragat makin berkurang dan pudar, lame-lame hilang
➽ Jerawat mengecut dan parut jerawat tompok-tompok hitam cepat pudar dan hilang
➽ Kulit makin lembap dan licin
➽ Jerawat tak jadi nak naik! Jerawat yang baru nak tumbuh pun lesap tibe-tibe
➽ Biji kolestrol bawah mata makin mengecil dan hilang
➽ Kedutan bawah mata pudar, garis-garis halus makin berkurang

APA YANG BEST SANGAT YOUTH NI BERBANDING SKINCARE LAIN?

πŸ‘‰ 100% Natural (bebas dari 1500 bahan kimia)
πŸ‘‰100% Vegan (diekstrak daripada tumbuhan semulajadi)
πŸ‘‰ Dibuktikan sesuai untuk kulit yang sensitif
πŸ‘‰ Dibuktikan berkesan untuk semua jenis kulit
πŸ‘‰ Dibuktikan sesuai untuk lelaki dan perempuan, 20an hingga warga emas
πŸ‘‰ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan muda dari usia sebenar
πŸ‘‰ Kesan seawal 7 hari
πŸ‘‰ Bebas Gluten

KENAPA MESTI YOUTH?

 KERANA YOUTH MAMPU πŸ‘‡πŸ‘‡

➤ Padamkan garis halus dan kedutan
➤ Kecilkan liang roma yang besar
➤ Baiki tekstur kulit yang tak rata
➤ Atasi pigmentasi dan jeragat
➤ Baiki tona kulit yang tak sekata
➤ Atasi kulit kusam
➤ Kembalikan keanjalan kulit
➤ Tegangkan kulit yang kendur

YOUTH TERBUKTI BERKESAN SECARA KLINIKAL - Berkesan ke atas 100% pengguna untuk mendapatkan kulit 10 tahun lebih muda dari usia.

PROMO BULAN MAC INI SAHAJA

FREE RADIANCE C+E CREAM WORTH RM440
FREE YOUTH MAKE UP BAG
FREE MEMBERSHIP
FREE POSTAGE
CASH REBATE RM 48

Banyak giler yang FREE. Korang yang taknak terlepas yang FREE ni, jom cepat-cepat WhatsApp KakPop okeyh sebelum bulan Mac ni beranjak ke April.

Cepat-cepat jangan lambat-lambat. Fuhhhh!

Your Beauty And Health Partner
011-28316400
KakPop



Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

7 AKIBAT KONSISTEN ESP

"ASSALAMUALAIKUM"
Ramai yang tertanya-tanya ESP ni ape ya? 
Nama panjang nya, Energizing Soy Protein. Nama gelemer ESP lerrr.

Biasanya customer yang beli ESP ni sebenarnya tak tahu menahu pun ape effect die akan dapat lepas consume ESP. Orang lain minum, dia sibuk jugak nak minum. Member beli, dia pun nak jugak beli. 

Bila member kata syok giler togok ESP ni, tapi bile dia duk togok hari-hari rase biasa je. 
Takde effect pun kihkih

Jadi apa kata sebelum beli tu, buat risikan dulu apa itu ESP sebenarnya. Tak kenal maka tak chenta bukan?  So, takdelah rasa ESP ni tak best lah, takde kesan lah, testimoni edit lah ape lah kan.

Kat sini KakPop share 7 KESAN KONSISTEN ESP :

1. AWET MUDA
Asid Amino dalam ESP sangat membantu untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland etc. Kunci utama tuk nak jadi awet muda haruslah konsisten. 

2. MEREMAJAKAN KULIT
Merangsang pembentukan semula sel kulit baru dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepatkan proses penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.  

3. MEMBAIKI PIGMENTASI
Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan-kesan penampakan tua.

4. PEMBEKAL TENAGA
Membekalkan tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imune. Sangat helok tuk mereka yang nak kekal bertenaga, cegah migrain, imsonia dan tekanan

5. KUATKAN MEMORI
Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.

6. BAIK UNTUK HORMON
Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones yang fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. 

7. BAIK UNTUK PROSTAT
Genistein yang terkandung dalam kesan soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Memusnahkan radikal bebas dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser.
 Juga baik untuk pemulihan uterus, ovari, menopous dan pembesaran prostat. 

Lepas dah kenal ESP nih, mesti jatuh chenta. Ye dakkk?

KakPop is insoffff. Takmo skip dah ESP everydayyy.

Nak jugak tempias kelebihan ESP ni, kenalah ade ESP dulu. Meh order dengan KakPop.


 


Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

APA ADA DALAM YOUTH?

"ASSALAMUALAIKUM"
Nowadays, banyak sangat lambakan produk kat pasaran. Ramai yang cakap bile kesan cepat tu, ade lah tu bahan-bahan terlarang dalam skincare tu.

Tapi YOUTH tersangat lah berbeza. Jauh sekali nak dibandingkan dengan produk-produk lain. YOUTH menjalani 8 tahun RnD tuk hasilkan formula yang berkesan. 
Bukan calang-calang tau Youth ni. 

Setiap item YOUTH mengandungi YOUTH COMPLEX which is setiap item ade ACTIVE INGREDIENTS. Bukan kat serum je yang ada tau.
So Youth tersangatlah powerful.

JOM KAKPOP BEDAH SIASAT APE YANG ADE DALAM SETIAP ITEM SAMPAI POWER CENGGINI SANGAT TUH 


πŸ’šLUMINOUS GEL OIL CLEANSER
Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang akan membuang segala kotoran di muka dengan sangat effective. Kulit akan jadi lebih lembut dan bersih.
Sangat gentle to skin tau. Yang penting, sesuai tuk semua jenis kulit. 
So tak risau dah skin type macam mane pun boleh guna. 

πŸ’šPERFECTING SKIN TONER
Mengandungi Vital Repair+, Muscadine Grape Extract dan Ekstrak Alga Hijau yang akan hydrate kulit kita. Time ni korang akan rasa lembab gebu je kulit. Toner ni jugak berfungsi sebagai double cleansing which is akan buang sel kulit mati kat kulit. So, say bye to kulit kusam.

πŸ’šYOUTH ACTIVATING SERUM 
Mengandungi 10 KALI GANDA ACTIVE INGREDIENTS yang terdiri daripada Apple Stem Cell Extract, Lotus Japonicus and Vitamin A untuk menggalakkan penghasilan collagen and cell renewal.
Cara guna, 1 pump je pun dah cukup tuk seluruh kulit muka. Jimat uol.

πŸ’šAGE DEFENSE MOISTURIZER SPF50
Dihasilkan daripada Vital Repair+ Complex and Muscadine Grape Extract yang akan melindungi kuit dari UVA/UVB serta radikal-radikal bebas yang lain. KakPop suka sangat moisturizer ni sebab effect glowing je lepas pakai. Tak perlu pun nak tepek foundation lagi. Hiphip horeyy!

πŸ’šADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
Kaya dengan Vital Repair+ Complex, Schisandra Chinensis and Lotus Japonicus yang akan memberi tenaga kepada sel kulit serta menggalakkan penghasilan collagen and elastin sepanjang berjam-jam kita tidur. Masa terbaik nak repair kulit adalah waktu tido. So kakpop memang takkan lupa nak calit night cream ni sebab bangun pagi esok, muka lembut gilerrrrr! Suka sangat tau, serius.

πŸ’šRADIANCE C+E
Mengandungi kepekatan PURE VITAMIN C dalam skincare PALING TINGGI di dunia iaitu sebanyak 20%. Ditambah pulak dengan Vit E and Ekstrak Rasberi untuk menegang, mengurangkan kedutan dan mencerahkan kulit. Gabungan vit C+E memang sangat superb. Vit E dah sah-sah antioksidan. Vit C pulak bantu pembentukan collagen and menentang radikal bebas.
 
Phewww, patot lah viral beb. Serius tak sia-sia 8 tahun RnD tuk hasilkan formula yang bombastik cenggini! 

Yang penting, YOUTH 100% NATURAL. 100% dari SUMBER TUMBUHAN
Sah-sah la SELAMAT AND 100% BERKESAN. 

Sape tak suka kan instant result. KakPop pun dah try. So korang yang nak try YOUTH boleh contact KakPop okeyhh. 

PROMO bulan ini saje okies. Dengar cite stok Youth yang landing hari ni dah SOLD OUT. 

Nak selamat meh PREORDER dengan KakPop. 
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION lagi tauu.

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

YOUTH SHAKLEE VIRAL SUDAHHHH

"ASSALAMUALAIKUM"

VIRAL! VIRAL!

Youth Skincare by Shaklee. 
Produk baru je launch tapi viral tak sampai 3 jam dah SOLD OUT!

MasyaAllah speechless sangat. Biasanya produk baru take time jugak user nak terima tapi Youth ni memang luar biasa hebat.

Nasib baik lah KakPop dah grab awal-awal. Yelah, sape yang taknak rasa effect 8 tahun kottt RnD. Lepas dah jumpa formula yang betol-betol berkesan barulah Shaklee berani keluarkan Youth.

Youth lebih dikenali sebagai Skincare Premium Organic yang terbukti berkesan. 
100% yang gunakan Youth akan dapat kesan. Hebat sangat-sangat nih.

Apa yang korang patut tahu tentang YOUTH SKINCARE:

⇨ 100% berasaskan tumbuhan
⇨ Formulasi menggabungkan ekstrak Muscadine Grape, Apple Stem Cell, Lotus Japonicus, Schisandra Chinensis.
⇨ Mengambil masa 8 tahun untuk diformulasikan di makmal di California
⇨ Terbukti secara klinikal menjadikan kulit lebih muda dari asal, tanpa kompromi dengan bahan kimia berbahaya.
⇨ Membekalkan nutrien dan vitamin untuk membersih, melembab, merawat, melindungi dan menganjalkan kulit.

Apa yang ada dalam FULLSET YOUTH SKINCARE?
πŸ’šLuminous Gel Oil Cleanser
πŸ’šPerfecting Skin Toner
πŸ’šActivating Serum
 πŸ’šAge Defense Moisturizer SPF50 
( boleh dijadikan sebagai Primer makeup / makeup base before pakai foundation )
πŸ’šAdvance Renewal Night Cream
πŸ’šRadiance C+E 

Dannn untuk bulan launching ini sahaja iaitu bulan Mac, korang yang purchase Fullset, akan dapat Radiance C+E tu FREE! 
Yes, FREE!

Effect cream ni memang sangat-sangat superb!!!
 Muka glowing mowing je bila bangun esoknya. Plus, dalam cream tu ade 20% pure vitamin C. FREE je Shaklee bagi. OMG!

Lagiiii yang FREE πŸ‘‡
FREE MEMBERSHIP
FREE EXCLUSIVE CONSULTATION
FREE POSTAGE
FREE YOUTH MAKEUP BAG
CASHBACK

KakPop suggest korang grab FULLSET YOUTH bulan ni yang akan masuk stok ESOK! ESOK!
KakPop tak jamin ya berapa jam pulak akan habes. Stok itu hari 3 jam dah sold out.
Berebut-rebut nau nak jadi pajura raya ni kann.

Nak selamat, meh lock dengan KakPop cepat-cepat. Once masuk website je KakPop terus grab tuk korang. Takde lah melepass gigit jari.

Jangan bilang KakPop tak payung naaa.

Kat bawah ni KakPop share testimoni YOUTH SKINCARE









Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com

3 SEBAB KENAPA PERLU PILIH SHAKLEE

"ASSALAMUALAIKUM"

Setelah sekian lama tak terupdate kat sini. 
Boleh Follow Instagram & Facebook okay tuk update everyday. 

Back to the topic, sekarang ni semakin banyak supplement or vitamin kesihatan kat luar sana, tak kira lah yang jual kat Farmasi, jualan langsung atau melalui agent.
 
Hal ini buatkan kita jadi kompius tuk pilih supplement mana yang terbaik which is boleh digunakan dalam jangka masa yang panjang and will give a great result. 

KakPop dah consume Shaklee since 2013, dari nak cantik dengan ESP + VITC + VIT E, ke FULLSET HAMIL, SET BERPANTANG, SET KURUS, sampailah anak ke 2, still consume Shaklee tanpa gagal. 

Why Shaklee why?

Of course ade banyak benefit yang KakPop dapat dari Shaklee.
 Lau tak, takkan lah setia sampai sekarang yang dah nak masuk 5 tahun with Shaklee.

SO LETS CEKIDAUT 3 SEBAB UTAMA I LOVE SHAKLEE 

πŸ’š ALWAYS SAFE
- Produk Shaklee menjalani lebih 80,000 ujian kualiti setiap tahun
- Potensi yang dijamin iaitu pengesahan dari pihak ke 3
- Keaslian dijamin iaitu 350 ujian pencemaran dilakukan terhadap setiap bahan botani
- 100% kepuasan terjamin

πŸ’š ALWAYS GREEN
- TIADA perisa tiruan
-TIADA pemanis tiruan
-TIADA pewarna atau lemak trans
-TIADA suapan tersembunyi
-TIDAK jalani ujian terhadap haiwan
- TIDAK mengandungi bahan terlarang
- TIDAK mengandungi peluntur klorin

πŸ’š ALWAYS WORK
- USD 250 juta dilaburkan terhadap ujian-ujian, kajian dan pembangunan (R&D)
- 70 kajian klinikal telah diterbitkan
- 60 orang saintis Shaklee
- 50 Patents

50th Anniversary Landmark Studies menunjukkan pengguna supplement Shaklee dalam jangka masa yang panjang memiliki tahap kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang hanya mengambil multivitamin dan yang tak ambil supplement langsung. 

Dah nampak kan why KakPop pilih Shaklee.
So,Jadilah pengguna bijak cam KakPop. 

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. 
These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Penafian: Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi di laman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitaspace
Instagran : mamalishavitaspace
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © Mamalisha Vitaspace | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in